Hjælp til din computer

Træt af computerproblemer? Hos os får du hurtigt og nemt hjælp når din computer driller. Vi tilbyder professionel computersupport for private til priser fra kun 299,- inkl. moms.

Vi løser alle slags opgaver – f.eks.:

  • Fjernelse af virus og spyware.
  • Problemer med programmer og software.
  • Optimering af hastighed.
  • Backup.
  • Opsætning af hardware og router/internet.
  • Printerproblemer.

Vores teknikere har mange års erfaring, så du er i trygge hænder. Vi har ikke for travlt til at forklare dig om problemerne. Vi rådgiver også gerne om hvordan problemer med computeren kan undgås. Hos os får du en venlig og kompetent service. Kontakt os i dag »

Læs mere om support fra SOS Computer:

Sådan får du hjælp til computer

Vi løser de fleste opgaver via fjernsupport. Det er en teknologi, hvor vi fjernstyrer din computer og løser dine problemer. Det betyder at du ikke behøver at have besøg i hjemmet for at få hjælp til din computer. Det er hurtigt, nemt og sikkert for dig. Hvis opgaven kræver det, så kommer vi på besøg hos dig for at løse problemet med din computer.

Priser for computersupport

Vi tilbyder forskellige betalingsmodeller afhængig af dit behov. Vi giver et overslag på tidsforbrug og pris inden vi går igang, men vi kan ikke garantere omfanget af opgaven før vi går igang. Du betaler først når opgaven er løst. Bestil hjælp nu »

Timebetaling

Support til det lille behov

Prisen for fjernsupport er 299,- inkl. moms pr. påbegyndt halve time. On-site support (hjemme hos dig) koster det samme som fjernsupport, dog tillægges et kørselsgebyr.

Kontakt os

Klippekort

Support med rabat

Med et klippekort betaler du forud for et antal timers hjælp til computeren, og kan bruge det når du har behov. Læs evt. om vejledende priser på klippekort på vores blog.

Kontakt os

 

Vores kunder siger

Se hvad vores kunder siger under Om os > kundeudtalelser.