IT-support tilpasset din virksomhed

Kan din virksomhed fungere uden jeres computere og andet IT-udstyr? Vi tilbyder IT-support, som er tilpasset virksomhedens behov. På den måde sikrer du virksomhedens drift, og behøver ikke bekymre dig om IT-problemer.

Vi sætter en ære i at levere en service med værdi for din virksomhed. Det gør vi blandt andet ved at løse IT-problemer, men også ved at rådgive om de bedste IT-løsninger for din virksomhed.

Undgå problemer med IT-udstyr og forøg produktiviteten – kontakt os i dag »

Læs mere om IT-support til virksomheder:

Derfor tilpasser vi vores IT-support

For at du skal kunne få nøjagtig den hjælp du ønsker til jeres IT-løsninger, har vi valgt at tilbyde både akut hjælp samt serviceaftaler.

Den akutte hjælp er god når virksomhedens computere ikke virker eller du har problemer med andet IT-udstyr. Der betales for tidsforbruget.

En serviceaftale er til dig der gerne vil sikre dig mod problemer. Det er et abonnement, hvor vi sørger for at holde virksomhedens computere m.v. opdaterede og sikre. Vi kan også inkludere et antal timer som du kan bruge til det du ønsker: Akut hjælp, rådgivning eller vejledning/kurser til dine medarbejdere.

Vi stræber efter at levere en IT-support der giver mening i din virksomhed og for dine medarbejdere. Vi vil levere overbevisende service og sikre at I ikke behøver bekymre jer om IT-problemer.

Hvordan fungerer det?

For at yde en så effektiv IT-service som muligt, har vi flere måder at yde support på:

Vi tilbyder fjernsupport til de nemme opgaver, hvor der er konkrete problemer med f.eks. en computer. Vi tilslutter til jeres computer, og løser problemerne via internettet. Det er en sikker teknologi der samtidig sparer tid.

Vi tilbyder også on-site support, hvor vi kommer på besøg hos jer, og løser større udfordringer eller rådgiver jer om jeres IT-løsninger.

Virksomheden kan frit vælge om I ønsker mest fjernsupport eller udelukkende on-site support når I sammensætter jeres løsning hos os.

Priser på IT-support

Vi har en simpel og konkurrencedygtig prisstruktur. Der er løsninger til både det lille og det store behov for hjælp til jeres IT-løsninger. Vi kan altid træffes på telefon eller email, hvis du vil høre mere. Kontakt os her »

Timebetaling

Support til det lille behov

Prisen for fjernsupport er kr. 239,20 ex. moms pr. påbegyndt halve time. On-site support koster det samme som fjernsupport, dog tillægges et kørselsgebyr.

Kontakt os

Serviceaftale

Support med fordele

En serviceaftale eller et klippekort giver dig fordele og rabat på IT-support til netop jeres behov. Kontakt os gerne for at høre mere om hvad vi kan tilbyde og fordelene.

Kontakt os

 

Vores kunder siger

Se hvad vores kunder siger under Om os > kundeudtalelser.